fbpx
Футбол

КДК ФФУ прийняв чергові рішення

У четвер, 3 жовтня 2013 року, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ухвалив рішення щодо покарання гравців і клубів, повідомляється на офіційному сайті організації.

Відразу декілька рішень КДК ФФУ прийняв щодо подій матчу 11-го туру Прем’єр-ліги України між полтавською «Ворсклою» та київським «Динамо».

Форвард київського клубу «Динамо» Браун Ідейє за навмисний удар ногою суперника, який не володів м’ячем, був дискваліфікований на 3 матчі. Футбольний клуб «Ворскла» був оштрафований на 50 тисяч гривень за кидання сторонніх предметів в ігрову зону стадіону.

Столичне «Динамо» заплатить 125 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників під час матчу. Адміністратор київського клубу Чубаров був дискваліфікований на один матч і оштрафований на 5 тисяч гривень за некоректну поведінку в перерві зустрічі.

Нападник одеського клубу «Чорноморець» Олексій Антонов пропустить два наступні матчі своєї команди за небезпечну гру проти суперника з імовірністю нанесення травми у грі проти дніпропетровського «Дніпра».

Гравець луганської «Зорі» Павло Худзік був відсторонений на три гри за навмисний удар суперника ногою після зупинки матчу в грі 1/16 фіналу Кубка України проти краматорського клубу «Авангард».

За матеріалами: ffu.org.ua

Читайте також: