Дуайт Йорк: “Шахтар у другому таймі обложив ворота “МЮ”

 Легендарний нападник «Манчестер Юнайтед» Дуайт Йорк висловив свої емоції після вчорашнього матчу групового раунду Ліги чемпіонів його колишнього клубу і донецького «Шахтаря».

 «Манчестеру вдалося добитися нічиєї в дуже впертій боротьбі. У другому таймі, як мені здалося, команда з Донецька знайшла свою гру і повністю обложила ворота англійців. У свою чергу, гравці «Манчестер Юнайтед» продемонстрували стійкість. Всі атаки суперника команда впевнено відбивала», – заявив колишній нападник «червоних дияволів»  Дуайт Йорк.

Related Post

 «Моя думка – нічия дуже навіть на руку «Манчестеру». У Донецьку дуже складно домогтися перемоги. Вже давно всім відомо, що донецький «Шахтар» дуже хороша команда і на своєму полі з ними вкрай важко боротися. «Шахтар» показує відкритий атакуючий футбол, що ми змогли побачити у другому таймі матчу. Результатом атак донецького клубу став результативний удар Тайсона, який і став вирішальним у матчі», – додав екс – футболіст.

 Нагадаємо, що матч між «Шахтарем» і «Манчестер Юнайтед» завершився з рахунком 1:1. У даний момент у «Шахтаря» у своїй групі в Лізі чемпіонів 4 очки.

 За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment