Джозеф Гордон-Левітт звинувачується в підтримці расистських стереотипів

 Комедія «Пристрасті Дон Жуана» Джозефа Гордона – Левітта принесла йому, як новоспеченому режисерові, не тільки похвалу з боку критиків, але і звинувачення в підтримці расистських стереотипів.

 Вся справа в тому, що, згідно з переконанням представників Italian American One Voice Coalition (організації, що бореться з дискримінацією італоамериканців), головний герой картини, якого зіграв Джозеф, виставляє американців італійського походження не в найкращому світлі, адже все його життя складається лише з вечірок, а сам він позбавлений хоч якихось високих прагнень. Засновник товариства, доктор Емануеле Альфано, опублікував заяву з критикою, написавши: «Гордон – Левітт – син батьків, що заснували колись єврейський прогресивний союз, який боровся з соціальною несправедливістю. Він повинен соромитися того, що його картина створює негативне сприйняття американців італійського походження і євреїв».

Related Post

 На думку Альфано, Джозефу Гордону-Левітту необхідно покаятися і на час залишити кіномистецтво заради благодійності. Емануеле Альфано сказав: «Гордону-Левітту, як і його залежному від порно герою, потрібно стороннє втручання, терапія – за те, як він очорнив італоамериканців. Він повинен прямо зараз залишити шоу – бізнес, прибрати своє "сміття" з прокату і пожертвувати весь прибуток на благодійність».

 Що ж стосується вже скандальної картини «Пристрасті Дон Жуана», то світова прем’єра пройшла в Нью – Йорку трохи більше двох тижнів тому і лише за минулі вихідні заробила в прокаті 8,8 мільйона доларів.

Пристрасті Дон Жуана – Російський трейлер (Відео):

 За матеріалами: Celebrity Gossip

Leave a Comment