Бій Кличко-Повєткін. Олександр може нокаутувати Володимира – екс-тренер росіянина

Колишній тренер росіянина Олександра Повєткіна американець Тедді Атлас вважає, що у його екс-підопічного є всі шанси на успіх у майбутньому бою проти володаря чотирьох чемпіонських поясів у суперважкій вазі українця Володимира Кличка, передає УНН.

"Я постарався донести до Алекса (Повєткіна), що у Кличка є свої слабкості. Коли Володимирові не вдається контролювати дистанцію і тримати суперника на джебі, він починає втрачатися. Я думаю, що Повєткін нокаутує Кличка. Ми з Олександром працювали над тим, як це зробити. Кличко постійно відходить назад по прямій, у нього є діри в захисті під ліві і праві бокові, а іноді він просто втрачає контроль і тут же намагається схопити суперника. Володимир терпіти не може ближню дистанцію, так що Повєткіну буде з чим попрацювати. Думаю, у нього є хороший шанс нокаутувати Кличка і розкрити його недоліки", – сказав Т. Атлас в інтерв’ю російським журналістам.

Related Post

Додамо, що цей тренер працював з Олександром Повєткіним протягом трьох років, відхиливши при цьому пропозиції Семюела Пітера і Едді Чемберса. Однак близько року тому припинив співпрацю з російським боксером через зайнятість роботою в якості коментатора каналу ESPN. Повідомлялося, що цьогоріч перед переходом в професійний бокс з Тедді Атласом зустрічалися в США українські боксери, олімпійські чемпіони Василь Ломаченко та Олександр Усик. Після того Ломаченко уклав контракт з американською промоутерською компанією "Top Rank", а Усик  – з українською "K2 Promotions", заснованою братами Кличками.

Джерело: УНН

Leave a Comment