fbpx
Новини світу

Активісту Greenpeace стало погано під час пред’явлення обвинувачення

 Сьогодні, 3 жовтня, під час пред’явлення обвинувачення одному з активістів Greenpeace стало погано. В екстреному порядку була викликана карета «швидкої допомоги». Про це повідомляє голова громадської спостережної комісії Мурманської області Ірина Пайкачева.

 За словами Ірини Пайкачевої, з будівлі СК активіста доставили в приймальну кімнату Мурманської обласної лікарні. Також вона підкреслила, що госпіталізація не проводилась. За попередніми даними, у громадянина Великобританії стався серцевий напад.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Нагадаємо, що саме сьогодні повинні пред’явити звинувачення 16 членам екіпажу «Арктик Санрайз». Днем раніше ще 14 членів екіпажу були звинувачені за статтею 227 Кримінального кодексу Російської Федерації за «піратство». Всього на борту криголама організації перебували 30 осіб. За даними слідства активісти збиралися захопити нафтоплатформ «Прирозломного» у Печорському морі.

Читайте також:  Росія погрожує ударами по військових об'єктах Британії

 Сам інцидент стався 18 вересня, коли на гумових човнах активісти Greenpeace дісталися до нафтоплатформи і спробували висадитися на ній. За словами активістів, вони хотіли вивісити банер, який вимагає припинити видобуток нафти в Арктиці.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: