fbpx
Новини світу

У всіх російських метрополітенах виявлені порушення техніки безпеки

  Генеральна прокуратура РФ провела перевірку у всіх восьми російських метрополітенах і виявила безліч порушень, повідомила Анастасія Єфремова (представник відділу з нагляду за виконанням законів про промисловість та дорожню безпеку). «Доброго, звичайно мало, повсюдно ігноруються вимоги промислової, пожежної безпеки, санепідблагополуччя тощо», – заявила співробітниця прокуратури, додавши, що порушення в більшості випадків допускаються з двох причин – «людський фактор і техніка».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 На думку Єфремової, в Росії необхідно створити єдиний контролюючий орган, який на федеральному рівні буде стежити за дотриманням техніки безпеки в метро.

 У Росії існує вісім метрополітенів – Московський, Санкт – Петербурзький, Казанський, Новосибірський, Новгородський, Єкатеринбурзький, Самарський і Волгоградський. Найгірше справи йдуть у столичній підземці. За словами представника прокуратури, співробітники метрополітену тут найчастіше порушують внутрішні правила, а міські чиновники не стежать за дотриманням законодавства.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: