ФСБ не дозволить повторити «бразильський сценарій» на іграх в Сочі

 Представник Федеральної служби безпеки Росії Олексій Лаврищев повідомив сьогодні, 2 жовтня, що організатори Олімпійських ігор у Сочі зроблять все для того, щоб змагання пройшли в спокійній обстановці і не допустять повторення «бразильського сценарію».

Відзначимо, що йдеться про Кубок конфедерацій, що проходив у червні цього року і супроводжувався масовими заворушеннями і сутичками з правоохоронцями, в результаті чого було поранено багато людей.

За словами Лаврищева, потрібно врахувати негативний приклад Кубка конфедерацій і провести Олімпійські ігри на належному рівні.

Як він повідомив, посилені заходи безпеки будуть спрямовані на те, щоб забезпечити сприятливу роботу організаторів та гостей заходу.

Related Post

Представник ФБС також звернув увагу на те, що життя поза зонами проведення Олімпійських ігор нічим не відрізнятиметься від звичайного.

«Для зручності пересування мешканців та гостей Сочі будуть створені додаткові умови. В якості компенсації побудовані окремі ділянки залізниці та буде запущена окрема електричка», – розповів він.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment