fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед». Це буде гра з великим суперником – Даріо Срна

  Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна назвав сьогоднішній матч другого туру Ліги чемпіонів проти англійського клубу "Манчестер Юнайтед" "великою грою з великим суперником", передає УНН з посиланням на прес-службу донеччан.

Нещодавно любителі футболу переживали перипетії боротьби у зустрічі відбіркового турніру чемпіонату світу між збірними України та Англії. Сьогодні в Донецьку відбудеться видатне українсько-англійське протистояння вже на клубному рівні. Адже зустрічатися будуть чемпіони своїх країн.

"Вважаю, що нас очікує велика гра з великим суперником. Це свято футболу, буде повний стадіон. Зі свого боку ми будемо робити все можливе, щоб домогтися успіху в цьому матчі", – сказав Даріо Срна.

Він також погодився, що незважаючи на не найкращі виступи "Шахтаря" і "МЮ" у національних чемпіонатах, перед іграми Ліги чемпіонів все це відходить на другий план.

"Звичайно, чемпіонат – це зовсім інше. Ми після поразки у Львові полетіли в Сан-Себастьян і перемогли. З дуже великою повагою ставимося до команди "Манчестер Юнайтед", до футболістів. Ван Персі і Руні, вважаю, кращі нападники у світі. Відіч – найкращий центральний захисник. Відзначу також Феллаїні, Карріка, Евра – всі вони футболісти високого рівня. З великим досвідом. Ми повинні виконати установку Містера і спробувати добути позитивний результат для "Шахтаря", – зазначив капітан донецького клубу.

Нагадаємо, у стартових матчах чемпіонської ліги "Манчестер Юнайтед" і "Шахтар" здобули перемоги відповідно над німецьким "Байєром" і іспанським "Реалом Сосьєдад". Сьогоднішній поєдинок чемпіонів України та Англії почнеться на "Донбас Арені" о 21:45.

Джерело: УНН

Читайте також: