Ліга чемпіонів. «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед»: важливий і складний іспит для підопічних Мірчі Луческу

У середу, 2 жовтня, «Шахтар» у рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграє з «Манчестер Юнайтед». Ім’я суперника українського клубу говорить саме за себе і сьогоднішній поєдинок стане, мабуть, найсерйознішим іспитом для команди Мірчі Луческу. Матч «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» розпочнеться о 21:45 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалах «Україна» та «Футбол». Розсудить «Шахтар» і «Манчестер Юнайтед» чеський арбітр Павел Краловець.

До свого першого матчу на груповому етапі Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» підходив після поразки у внутрішній футбольній першості від львівських «Карпат». До гри з «Манчестер Юнайтед» підопічні Мірчі Луческу підходять після нічийного результату в грі з донецьким «Металургом». Загалом, відсутність перемог в УПЛ перед Лігою чемпіонів стає для «Шахтаря» вже традицією.

Матч проти «Манчестер Юнайтед», без сумніву, буде для гірників непростим. Це розуміють всі: і вболівальники, і футболісти, і тренерський штаб донецького клубу. Вчора ми наводили слова головного тренера англійського клубу Девіда Мойєса, що повідомив, що сьогодні на поле «Донбас-Арени» не вийдуть Заха, Андерсон, Фабіо і Ріо Фердінанд. У «Шахтаря» серйозних кадрових проблем перед сьогоднішнім поєдинком немає. Під питанням лише участь у поєдинку форварда Луїса Адріано.

Related Post

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу, напередодні гри з «Манчестер Юнайтед» згадав матч свого клубу в торішній Лізі чемпіонів проти лондонського «Челсі». Нагадаємо, що тоді «Шахтар» виграв, показавши футбол високого класу. «Думаю, буде складніше, ніж з «Челсі». Це не означає, що я не вірю в свою команду. Але самовіддача повинна бути вищою, ніж у минулорічному матчі», – заявив Мірча Луческу і додав, що «в нашому складі зібрані молоді гравці, у складі Манчестера – досвідченіші. Так що зіграють досвід проти молодості».

Колега Мірчі Луческу Девід Мойес очікує сьогодні хорошу гру, в якій його клубу буде протистояти «серйозна команда з досвідченим тренером».

Про намір перемогти кажуть футболісти обох команд, а хто вийде тріумфатором з сьогоднішнього протистояння, ми дізнаємося ввечері.

Leave a Comment