Джанет Джексон вирішила мати дитину

 47- річна співачка Джанет Джексон разом зі своїм новим чоловіком вирішила мати спадкоємця. Тому Джанет Джексон прийняла важливе для себе рішення – усиновити дитину.

 За повідомленнями американських ЗМІ, Джанет Джексон та її чоловік, катарський мільйонер Уїсс Аль Манна, взялися вивчати всі можливі варіанти усиновлення малюка з якої-небудь бідної країни. Джерело з оточення співачки розповіло: «Вона в курсі, що не зможе завагітніти, тому вона хоче усиновити дитину».

Related Post

 Якщо вірити його словам, співачка особливо стривожена напруженою ситуацією в Сирії і Йорданії, куди сирійці біжать від війни. Тому вона і подумує про те, щоб взяти дитину з однієї з цих країн. Деякі джерела вважають, що Джанет Джексон вже зв’язалася з королевою Йорданії Ранією з проханням посприяти їй у такому особистому питанні.

 Нагадуємо, що новина про таємне весілля Джанет Джексон з’явилася ще в кінці лютого. Співачка разом зі своїм чоловіком, в якості подарунка один одному, зробили вклади в дитячі благодійні фонди по всьому світу. Крім цього, пара відразу ж заявила, що хоче, щоб їх сім’я була повною.

 За матеріалами: story.com.ua

Leave a Comment