fbpx
Шоу-бізнес

Брітні Спірс презентувала нове відео

  Буквально вчора з’явилася можливість насолодитися новим синглом Майлі Сайрус і Брітні Спірс, а вже сьогодні фанати останньої отримали можливість подивитися нову відеороботу на композицію «Work Bitch».

У новому відеокліпі глядачі побачать запальні танці Брітні, спорткар, сцени садо-мазо і відповідну атрибутику, і все це під мотивуючий слоган синглу. Не можна не звернути увагу на відмінну і підтягнуту фігуру Брітні Спірс. При підготовці до зйомок кліпу, Брітні Спірс користувалася своїм же девізом, який звучить так: «Якщо хочеш струнке тіло – працюй над ним» і не стала щадити себе.

Публіка з величезним захопленням прийняла нове, довгоочікуване відео на пісню «Work Bitch» і тепер вимагає продовження. Будемо сподіватися, що Брітні Спірс почує прохання фанатів і стане радувати глядачів своїми новими хітами та відеокліпами якомога частіше.

Нагадуємо, що незабаром Брітні Спірс на цілих 2 роки покине великий шоу-бізнес і стане працювати в одному з казино Лас-Вегаса. На це співачка погодилася за досить великий гонорар – 15 мільйонів доларів за 48 виступів на рік.

Britney Spears – Work B ** ch (Відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: