fbpx
Освіта

Азаров: Через два роки початкова школа перейде на новий рівень навчання

Початкова школа в Україні повністю перейде на новий рівень навчання вже через два роки. Про це в ході урядового засідання заявив сьогодні прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«У 2015-2016 навчальному році відбудеться завершення переходу початкової школи на новий зміст навчання» , – підкреслив він.

Микола Азаров нагадав, що починаючи з минулого, 2012 навчального року в Україні поступово впроваджується новий Державний стандарт початкової загальної освіти, згідно з яким школи почали працювати за новими програмами та підручниками. Важливу роль у цьому процесі відіграє впровадження інформаційно-комунікаційних технологій, починаючи з 2 класу.

«Це основа для того, щоб вивести нашу країну в світові лідери з використання інформаційно-комунікаційних технологій», – підкреслив глава уряду.

З 1 вересня 2018 року в Україні очікується перехід загальноосвітніх навчальних закладів на профільне навчання. До цього часу в школах необхідно створити нормативно-правове, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення.

За матеріалами: УНН  

Читайте також: