fbpx
Шоу-бізнес

YouTube зробить свою музичну премію

  YouTube має намір організувати свою музичну премію YouTube Music Awards, яку отримуватимуть музиканти і композиції, що стали популярними серед користувачів відеохостингу за останній рік. Перше вручення нагороди YouTube Music Awards відбудеться 3 листопада і транслюватиметься онлайн в режимі реального часу.

До слова, YouTube вже не перший раз заохочує музикантів, які розміщують свій контент на сайті. Так, наприклад, близько двох років тому відеохостинг дозволив деяким музикантам і звукозаписним компаніям продавати через свій сайт сувеніри для фанатів і квитки на концерти. Крім цього вони пропонували музику для скачування за допомогою функції Merch Store.

Відомо, що нагороду YouTube Music Awards отримають музиканти і композиції, що стали надпопулярними серед користувачів відеохостингу за останній рік. 17 жовтня буде оголошено список номінантів на премію, а користувачі зможуть проголосувати, ділячись контентом улюблених виконавців у соціальних мережах. Номінанти будуть ділитися офіційними музичними відео, записами концертів, інтерв’ю та іншим контентом, щоб допомогти користувачам визначитися з вибором.

Церемонія вручення премії YouTube Music Awards пройде 3 листопада. Вона складатиметься з декількох музичних вистав у Сеулі, Москві, Ріо-де-Жанейро і Лондоні, а кульмінацією стане концерт у Нью-Йорку. Вже відомо, що ведучим шоу стане Джейсон Шварцман, а керувати церемонією буде режисер Спайк Джонз.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: