fbpx
Новини світу

Sony все ж готує міні-флагман на Android

 Чутки про те, що японська компанія Sony збирається представити міні-версію свого флагманського смартфона Sony Xperia Z1 ходять вже давно, проте підтвердження існування даного апарату з’явилися лише недавно – після того, як в Інтернет потрапили документи японського оператора NTT DoCoMo.

 У поширених документах міститься повна інформація про прийдешній смартфон, який буде повністю повторювати оригінальну модель, за винятком розмірів. Таким чином, компанія Sony, на відміну від інших виробників, не стала економити на чомусь, розробляючи міні – версію свого флагмана. Нагадаємо, що такі моделі як Htc One Mini і Samsung Galaxy S4 Mini істотно відрізняється від старших моделей.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У документах японського оператора новий смартфон фігурує як Sony Xperia Z1 f, хоча не виключено, що він згодом буде називатися просто Sony Xperia Z1 mini. Смартфон виконаний зі скла і металу, а також захищений від води і пилу за стандартом IP55/58. Працює він на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800, має 2 Гб оперативної пам’яті і 16 Гб вбудованої пам’яті, яку можна розширити за допомогою карт пам’яті.

 Зберегла міні-версія і камеру оригінальної моделі. Тут також буде використовуватися 20,7 -мегапіксельна матриця з сенсором Exmos RS.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Єдина відмінність від старшої моделі полягає в розмірах і дисплеї. У міні – версії буде встановлений 4,3 – дюймовий HD дисплей.

 Втім, зменшення розмірів також призвело і до зменшення ємності акумулятора – 2300 мАг. При цьому молодша модель буде і дещо товстішою від старшого "брата" – 9,4 мм проти 8,5 мм.

 Новинка буде поставлятися відразу в чотирьох кольорах – чорному, білому, червоному і салатовому.

 Залишається загадкою лише те, коли смартфон буде представлений.

Читайте також: