fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус показала свій животик

 Російська актриса і зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус, незважаючи на те, що носить під серцем малюка, продовжує наполегливо працювати в театрі.

Христина Асмус опублікувала в соціальній мережі Instagram фотографію, яка була зроблена перед прем’єрою вистави «Єрмолова. Поза грою». У цьому спектаклі Христина Асмус продовжує брати участь, хоча і знаходиться на сьомому місяці вагітності. Фотографію, яку опублікувала актриса, вона ж і прокоментувала, написавши: «Костюм Маргарити Миколаївни Зеленіної. Навіть серед сотень суконь костюмерної театру знайти на мене було непросто».

Нагадуємо, що Христина Асмус, яка носить дитину від шоумена і резидента «Comedy Club» Гаріка Харламова, в декретну відпустку йти не збирається. В одному зі спектаклів, у зв’язку з цікавим положенням Христину Асмус замінила її близька подруга, а з недавна і дружина актора Артура Смольянінова, Дарина Мельникова. Йдеться про роль у театрі імені Єрмолової, в якій Христині, а тепер вже Дарині, доводиться грати колишню відмінницю, яка страждає від нерозділеного кохання, і в яку, на думку, родичів, вселилися біси.

Читайте також: