fbpx
Кінотеатри

Спілберг зніме англомовну версію японської драми

Компанія DreamWorks, одним із засновників якої є культовий голлівудський режисер Стівен Спілберг, придбала права на зйомки римейку японської драми «Син у батька» Хірокадзу Корееда.

Навесні поточного року цей фільм був представлений у конкурсній програмі Каннського міжнародного кінофестивалю. Стівен Спілберг, який очолював журі Каннського кінофестивалю, був настільки зачарований роботою Корееда, що не тільки вручив автору спеціальний приз, а й вирішив створити англомовну версію японської драми. Поки вся інформація про майбутніх творців голлівудського ремейка «Сина в батька», як і про акторів, які знімуться у фільмі, тримається в секреті.

Сюжет фільму Хірокадзу Корееда нагадує мильну оперу: успішний архітектор і його дружина несподівано дізнаються, що вони виховують нерідну дитину – дітей випадково переплутали в пологовому будинку. Вся картина заснована на переживаннях батьків та їх роздумах з приводу того, чи варто говорити дитині правду.

Крім Каннського фестивалю фільм «Син у батька» був представлений на міжнародному кінофестивалі в Торонто. Там стрічка не завоювала ніяких призів, але заслужила чимало втішних відгуків.

"Син у батька". Тизер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: