fbpx
Україна

Опалювальний сезон у Києві. У 217 з 553 столичних дитячих садків вже з’явилося опалення – Попов

Протягом першого дня з офіційного старту опалювального сезону в столиці тепло прийшло вже в 217 з 553 наявних у місті дитячих садів і 13 з 25 шкіл-інтернатів. Про це УНН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на слова глави КМДА Попова.

Крім того, за його словами, зараз вже тепло в 67 з 183 лікувальних установ – в пологових будинках, дитячих санаторіях, перинатальних центрах та стаціонарах.

Читайте також:  Закарпатська журналістка Кобулей привітала попа-сепаратиста Дмитра Сидора з Днем Народження

"У Києві розпочався опалювальний сезон: ми морально, технічно і організаційно до цього готові. За перший день ми підключили до централізованого опалення половину дитячих садків, завтра ця робота буде завершена, на черзі – школи. Їх будуть підключати з середи до п’ятниці. Цей тиждень дуже напружений, адже паралельно до опалення ми будемо підключати і житловий фонд. Сьогодні в місті розгорнуті повномасштабні роботи. У "Київенерго" запевняють, що протягом тижня будуть завершені практично всі об’єкти, де зараз ремонтують магістральні трубопроводи гарячого водопостачання", – зазначив Олександр Попов.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини

Джерело: УНН

Читайте також: