Олександр Жуков стане учасником московського етапу естафети олімпійського вогню Сочі-2014

 Сьогодні, 1 жовтня, стали відомі імена людей, які візьмуть участь у московському етапі естафети олімпійського вогню. У даній церемонії візьме участь перший заступник голови Державної думи і голова Олімпійського комітету Росії Олександр Жуков. Крім Жукова, в даному ході будуть брати участь олімпійські чемпіони В’ячеслав Фетисов та Ірина Родніна.

 Нагадаємо, що церемонія запалювання олімпійського вогню пройшла в Стародавній Олімпії в Греції минулої неділі. За даними Олімпійського комітету Росії, на територію Російської Федерації олімпійський вогонь буде переданий 5 жовтня. З 7 жовтня 2013 року по 7 лютого 2014 триватиме естафета олімпійського вогню. Початком естафети буде саме московський етап.

Related Post

 Крім триразової олімпійської чемпіонки Ірини Родніної і дворазових олімпійських чемпіонів В’ячеслава Фетисова та Івана Скобрева, в естафеті візьмуть участь голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко і ректор МДУ Віктор Садовничий. Також до естафети приєднаються актори – Олександр Домогаров, Інгеборга Дапкунайте, Марина Александрова та Володимир Зельдін.

 За матеріалами: ІТАР – ТАСС

Leave a Comment