fbpx
Футбол

«Мойес – один з кращих тренерів Англії, але йому потрібен час», – Луческу

 Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу поділився очікуваннями від майбутнього матчу в Лізі чемпіонів проти «Манчестер Юнайтед». Про завтрашній матч румунський фахівець розповів на прес – конференції в Донецьку.

 «Чекаю таких матчів. За той час, що я в Донецьку, сюди приїжджало багато грандів європейського футболу», – заявив Луческу.

 Ще потрібно, зазначає тренер, щоб у Донецьк приїхали «Реал», «Баварія» і «Ліверпуль».

 Наставник «Шахтаря» розповів і про форварда Адріано. За його словами, бразилець зараз тренується в загальній групі. Він однозначно буде у старті, якщо нічого не трапиться. Луческу зазначив, що йому доведеться завтра варіювати склад, як і Мойесу. Втім, впевнений, в цьому плані у команд приблизно рівні умови. Можливо, підкреслив румун, тренерам десь доведеться йти на ризик.

 Румун розповів і про свого колегу, – Девіда Мойеса. Луческу зазначив, що він нещодавно очолив «Манчестер Юнайтед», тому будь-якому тренеру потрібно деякий час на адаптацію.

 «Що я знаю про Мойеса? Мені відомо про його успіхи в "Евертоні". Це один з найсильніших тренерів в Англії. Ось Моурінью, Анчелотті … У них теж є проблеми. Будь-якому тренеру треба час», – підсумував Луческу.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: