Ліга чемпіонів. ЦСКА – «Вікторія»: Нам належить ключовий поєдинок, – думка Леоніда Слуцького

Сьогодні один з представників Росії в Лізі чемпіонів, пітерський «Зеніт», зіграв свій матч у рамках другого туру групового раунду головного клубного футбольного турніру Європи. Підопічні Лучано Спаллетті вдома приймали австрійську «Аустрію» і цей поєдинок завершився внічию 0:0. Другий представник Росії в Лізі чемпіонів – московський ЦСКА, свій матч зіграє завтра, а суперником команди Леоніда Слуцького буде чеський клуб «Вікторія», що має досвід участі в груповому раунді Ліги чемпіонів.

У зв’язку з тим, що газон «Арени Хімки» був визнаний представниками УЄФА непридатним для матчів Ліги чемпіонів, ЦСКА і «Вікторія» зіграють у Санкт-Петербурзі на «Петровському», тобто, там же, де сьогодні грали «Зеніт» і «Аустрія». Розсудить московський ЦСКА і чеську «Вікторію» голландська бригада арбітрів на чолі з Басом Нейхейсом.

Напередодні матчу «ЦСКА» – «Вікторія» головний тренер російського клубу Леонід Слуцький відзначив, що в середу його підопічним належить зіграти «ключовий поєдинок і з точки зору стратегії турнірної боротьби в нашій групі, і враховуючи нашу поточну ситуацію». За словами Леоніда Слуцького, які наводяться сьогодні в засобах масової інформації з посиланням на офіційний сайт ЦСКА, його команді «про «Вікторію» відомо все». Головний тренер московського ЦСКА підкреслив, що армійці подивилися велику кількість матчів за участю свого суперника. «Знаємо лідерів колективу і маємо повне уявлення про футбол, в який грає команда», – зазначив Леонід Слуцький і висловив слова подяки керівництву «Зеніту» «за оперативну і своєчасну допомогу у вирішенні проблеми з домашньою ареною».

Related Post

Нагадаємо, що в першому турі групового раунду Ліги чемпіонів ЦСКА з рахунком 0:3 програв «Баварії», а «Вікторія» з таким же рахунком поступилася «Манчестер Сіті».

За матеріалами: eurosport.ru

Leave a Comment