fbpx
Футбол

Керівники суддівських комітетів ФФУ та РФС провели зустріч у Москві

Роберто Розетті, який очолює департамент суддівства та інспектування Російського футбольного союзу, сьогодні, 1 жовтня, провів зустріч з колишнім італійським арбітром, що нині курирує суддівський комітет Федерації футболу України П’єрлуїджі Колліною.

"Колліна прилетів до Москви напередодні. Він зустрівся з Розетті для обговорення деяких питань", – розповіли представники Розетті. Про те, які саме питання обговорювалися під час зустрічі, офіційна інформація відсутня.

Італієць Роберто Розетті очолює російський суддівський корпус з 2011 року. У часи роботи футбольним арбітром він обслуговував матчі світових першостей в 2006 і 2010 років, крім того, судив фінальну гру чемпіонату Європи 2008 року.

Співвітчизник Розетті П’єрлуїджі Колліна в 2010 році підписав угоду терміном на два роки з Федерацією футболу України на виконання функцій куратора системи суддівства в професійному футболі України. Одним з перших рішень Колліни на новій посаді стала відмова від обслуговування матчів чемпіонату України іноземними арбітрами і введення нової системи фізичних тренувань для українських суддів.

За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: