fbpx
Футбол

Експерт: “Поточна форма Ярмоленка втрачається”

 На думку футбольного журналіста Артема Франкова, нинішня форма гравця збірної України та київського «Динамо» Андрія Ярмоленка далека від ідеальної. Також спад у грі одного з лідерів «Динамо» помітив і футбольний коментатор Юрій Розанов.

 «Дуже шкода, але ось контраст: якщо Коноплянка в даний момент є лідером «Дніпра», забиває голи і веде за собою всю команди, то Андрій Ярмоленко значно поступається в даному плані в своїй команді. На жаль, рівень гри Ярмоленка зараз засмучує», – заявив Артем Франков.

 «Ярмоленко далеко не той, яким він був раніше. Він завжди емоційний і дуже активний. Ярмоленко така людина, яка буде прагнути перебувати в центрі всього, неважливо – критика це чи похвала. Ми можемо помітити, що у Андрія перестало багато виходити: він став часто втрачати м’яч під час обведення, став втрачати свою позицію», – приєднався до слів Франкова футбольний експерт телеканалу «Футбол» Юрій Розанов.

 Відзначимо, що в даний момент київське «Динамо» знаходиться всього лише на 5 місці в турнірній таблиці чемпіонату України.

 

Читайте також: