fbpx
Україна

До кінця жовтня в Києві посадять 3 тисячі дерев

 Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, у столиці стартував осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Триватиме він до кінця жовтня.

У рамках місячника співробітники КП «Київзеленбуд» посадять у столиці близько 3000 нових дерев, а також до 9000 нових кущів. Особливу увагу комунальники мають намір приділити ремонту дитячих майданчиків у парках і скверах. На даний момент заплановано ремонт 32 майданчиків і встановлення одного нового, який буде розміщений у парку «Нивки».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Крім того, представники «Київзеленбуду» продовжують роботу з санітарного обрізання і видалення сухих та аварійних дерев.

У КМДА повідомили, що в рамках місячника в цю суботу, 5 жовтня, буде проведено суботник на території скверу, розташованого на вулиці Кудрявській. А 12 жовтня буде проведена масштабна акція з санітарного прибирання лісових буферних зон. Всіх бажаючих приєднатися до прибирання 12 жовтня запрошують зібратися о 10:00 навпроти будинку № 35/ 24 на вулиці Жукова, а також будинку № 24 на проспекті Гонгадзе.

Читайте також: