Девід Мойес про матч «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед»: Ми будемо протистояти серйозній команді з досвідченим тренером

У середу, 2 жовтня, донецький «Шахтар» проведе свій другий поєдинок у груповому раунді Ліги чемпіонів-2013/2014. Суперником українського клубу буде грізний «Манчестер Юнайтед», а напередодні цього поєдинку своєю думкою з журналістами поділився головний тренер англійського клубу Девід Мойес.

За словами тренера «Манчестер Юнайтед», у грі проти «Шахтаря» не візьмуть участі Фабіо, Вілфрід Заха, Андерсон і Фердинанд. Девід Мойес зазначив, що від поєдинку «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» він очікує хорошої гри. «Ми будемо протистояти серйозній команді з досвідченим тренером», – підкреслив Девід Мойес, який, нагадаємо, не так давно змінив на посту наставника «Манчестер Юнайтед» сера Алекса Фергюсона.

Розповів Девід Мойес і про те, чому «Манчестер Юнайтед» відмовився від тренування на «Донбас Арені» – стадіоні, на якому пройде поєдинок з «Шахтарем». «Протягом останніх кількох років у нашої команди є традиція тренуватися вдома. І ми вирішили її не змінювати. Бажання співпало з можливостями», – заявив головний тренер англійського клубу.

Related Post

Девід Мойес також зазначив, що для нього «велика честь – бути тренером великого клубу» і підкреслив, що з кожною грою він все краще і краще пізнає футболістів «Манчестер Юнайтед».

«Ми серйозний клуб і, безумовно, ставимо собі максимальні завдання. Постараємося зробити для цього все можливе і цього разу», – резюмував головний тренер «Манчестер Юнайтед» Девід Мойес.

За матеріалами: shakhtar.com

Leave a Comment