fbpx
Шоу-бізнес

Група «Serebro» позбулася солістки

  Популярний дівочий колектив «Serebro» змінить склад. Одна з солісток тріо – блондинка Анастасія Карпова незабаром покине колектив.

Анастасія Карпова зробила вельми несподівану заяву, сказавши: «Близько півроку тому я вирішила, що хочу співати сольно, тоді я і прийшла до Макса. І для мене справжнє щастя, що він і Оля з Оленою мене зрозуміли. Я рада, що була частиною історії групи. На моє місце прийде прекрасна дівчина Даша, я б хотіла, щоб наші фанати її прийняли з любов’ю. Ну і, звичайно, ми ніколи не перестанемо спілкуватися з Оленою та Олею, для мене вони за ці роки стали сестрами».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, розмови про те, що в дівочому колективі грядуть зміни, з’явилися ще в липні поточного року. Тоді продюсер Максим Фадєєв оголосив кастинг на місце четвертої учасниці. Однак зараз менеджери групи запевняють, що пошуки нової виконавиці ніяк не були пов’язані з відходом з групи Анастасії Карпової.

Також не мають ніякого відношення до відходу блондинки і розбіжності між Анастасією і іншими учасницями, про які раніше часто говорили у ЗМІ. Ольга Серябкіна та Олена Темнікова сказали: «Ми раді за Настю. Розуміємо, наскільки це важливий крок, і знаємо, як довго вона до нього йшла. Дуже важливо, що рішення було обопільним. І ми, і наш продюсер її підтримали. Звичайно, шкода втрачати бійця, останнім часом ми всі дуже зріднилися, хоча спочатку і не ладнали».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: