Владислав Третьяк про КХЛ: Розширення – це непогано, але треба віддавати перевагу російським клубам і дивитися на наші інтереси

 Континентальна хокейна ліга є цікавим і успішним хокейним турніром, в якому разом з провідними російськими клубами грають команди з інших країн. Нагадаємо, що в цьому турнірі бере участь і один представник України – хокейний клуб з Донецька «Донбас».

 Цікаву думку про КХЛ висловив легендарний хокеїст Владислав Третьяк. Раніше повідомлялося, що в наступному сезоні мають намір взяти участь команди з Фінляндії, Швейцарії, Німеччини та Норвегії. Владислав Третьяк вважає, що «для світового хокею розширення – це непогано».

 Легендарний хокеїст зазначив, що КХЛ є міжнародною лігою, розширюється щороку. «Але в першу чергу треба віддавати перевагу російським клубам і дивитися на наші інтереси», – заявив Владислав Третьяк і додав, що «не можна забувати про такі клуби, як тольятинська "Лада", Новокузнецький "Металург"».

Related Post

 За словами Владислава Третьяка, наявність в КХЛ клубів з різних країн – «це непогано», але, як підкреслив Легендарний хокеїст, «все-таки більшою мірою це російська першість, упор треба робити на російські клуби, але природно, якщо вони відповідають вимогам».

 «Потрібно грати з сильними суперниками, щоб отримати результат для Росії», – резюмує Владислав Третьяк.

 За матеріалами: eurosport.ru

Leave a Comment