fbpx
Футбол

Дьемерсі Мбокані покине «Динамо»?

Дьемерсі Мбокані поповнив ряди київського «Динамо» в червні 2013 року, і вже є кращим бомбардиром столичного клубу в цьому сезоні. Однак Het Nieuwsblad повідомляє, що нападник може покинути Київ наприкінці сезону.

Незважаючи на те, що Мбокані знаходиться в хорошій формі, він не завжди з’являється в старті. Саме це є основною причиною такого бажання бомбардира. «Мені подобається життя в Києві, мені подобається клуб, але така система ротації складу не для мене. Мені потрібно більше матчів, щоб бути у формі. Звичайно, я говорив про це з тренером Олегом Блохіним, але він не хоче, щоб його гравці втомлювалися. Я вже чотири гри провів на лавці, і лише одну через травму», – заявив форвард «Динамо».

Він зізнався, що під час підписання контракту і Суркіс, і Блохін обіцяли йому постійне місце в старті. Однак ситуація складається інша.

Дьемерсі Мбокані зізнався, що не шкодує про свій вибір. Він заявив: «Я дуже зважував свій відхід з «Андерлехта» і в Києві дійсно є кращим бомбардиром з п’ятьма голами в десяти матчах, але я був розчарований, що не вийшов в основі на матч із «Генком». Я дуже добре знав цю команду, однак тренер це не взяв до уваги».

Читайте також: