fbpx
Політика

Юрій Трутнєв: «Жителям Далекого Сходу дадуть більше землі і краще житло»

Повноважний представник президента в Далекосхідному федеральному окрузі, віце-прем’єр Юрій Трутнєв повідомив, що уряд готує нову програму розвитку Далекого Сходу і на його думку, нинішня плачевна ситуація, що виникла в регіоні через паводок, викликана аномально сильними дощами, не заважає мислити завтрашнім днем.

Трутнєв запевняє, що регіон може і повинен розвиватися високими темпами. Повпред відзначив, що економічні умови життя мешканців Далекого Сходу після повені повинні стати кращими, ніж до нього.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Ми будемо намагатися вийти з паводку вгору, а не вниз. Ми сьогодні просимо губернаторів виділити більше землі, ніж було у людей. Житло буде побудовано краще, ніж було до цього часу", – сказав віце-прем’єр.

У той же час він визнав, що деякі проблеми для свого вирішення вимагають тривалих термінів. "Наприклад, родючість землі буде відновлюватися до трьох років", – сказав Трутнєв.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Юрій Трутнєв: «Жителям Далекого Сходу дадуть більше землі і краще житло» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: