fbpx
Кінотеатри

Сталлоне помирився з Віллісом?

 Відносини Сильвестра Сталлоне і Брюса Вілліса, які зазнали серйозних випробувань напередодні початку роботи над фільмом «Нестримні -3», схоже, налагоджуються. «Це було всього лише фінансове питання. Можливо, я був занадто різкий у своїх висловлюваннях. Ми з Брюсом були і залишаємося хорошими друзями. Те, що не склалося тоді, обернулося навіть більшою удачею для фільму», – заявив Сталлоне. Вілліс поки ніяк не прокоментував ситуацію, можливо, все проясниться найближчими днями.

 Нагадаємо, Брюс Вілліс відмовився брати участь у зйомках «Нестримних -3», хоча його герой розглядався як один з ключових персонажів картини. Сталлоне визнав, що виною тому – жадібність «міцного горішка», який зажадав по мільйону доларів за кожен з чотирьох днів роботи на знімальному майданчику. До того ж Сталлоне звинуватив Вілліса в ліні. «Жадібність і лінь – надійна формула краху кар’єри», – написав він на своїй сторінці у «Твіттері».

 Тепер Сталлоне налаштований дружелюбніше. І хто знає, можливо, цим двом культовим голлівудським персонажам доведеться зустрітися на знімальному майданчику «Нестримних -4», якщо черговий сіквел з’явиться в проекті.

Сільвестр Сталлоне про «Нестримних-3» (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: