Призовники Далекого Сходу звільнені від служби в армії

Міністерство оборони Росії восени поточного року не закликатиме для проходження строкової служби осіб, які проживають у регіонах Далекого Сходу, постраждалих від повені. Цю інформацію підтвердив заступник начальника головного організаційно-мобілізаційного управління Генерального штабу РФ Євген Бурдинський.

«Якщо, наприклад, сім’я сильно постраждала від паводку, або самотній матері немає на кого спертися, окрім сина, ну як залишити матір одну?», – зазначив Бурдинський.

Скільки всього людей буде звільнено від служби в армії, поки не уточнюється. На питання про те, як у випадку звільнення від призову жителів Далекосхідного регіону буде виконано план комплектації солдатами-строковиками російських військ, представник Генштабу відповів, що нестачу військовослужбовців з Далекого Сходу заповнять за рахунок збільшення кількості призовників з інших регіонів.

Related Post

Нагадаємо, повінь у ДВО визнали найсильнішоюза останні 100 років. Внаслідок підйому води постраждали Хабаровський край, Амурська і Єврейська автономна області. Через сильний паводок своїх будинків позбулися понад 100 000 осіб.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment