fbpx
Здоров'я

Онищенко: Бравади з температурою не потрібні

Сьогодні, 30 вересня, керівник Росспоживнагляду, головний санлікар Російської Федерації Геннадій Онищенко на зустрічі з журналістами закликав росіян з першими ознаками гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ) залишатися лікуватися вдома, а не хизуватися, перебуваючи на робочому місці з температурою.

«Не слід здійснювати бравади і бути з температурою на роботі. Такі жертви нікому не потрібні», – сказав Онищенко журналістам у Москві.

За його словами, приймати вітаміни зараз саме час для того, щоб зміцнити свій імунітет в сезон грипу та ГРВІ. Також необхідно правильно харчуватися і вести здоровий спосіб життя.

Крім того, глава Росспоживнагляду настійно рекомендує особливу увагу приділити хворим дітям, і не відпускати їх з найменшими ознаками ГРВІ в школи і дитсадки.

Раніше Геннадій Онищенко повідомляв, що вереснева осіння погода в Росії спровокувала початок зростання захворюваності ГРВІ в Росії, але про грип ще не йшлося.

А в понеділок, 30 вересня, головний санітарний лікар Росії сам зробив щеплення від грипу, заявивши, що цього сезону планується зробити щеплення 40 мільйонам росіян.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: