fbpx
Політика

На акції в Тбілісі спалили опудало Саакашвілі

У неділю біля будівлі парламенту в грузинській столиці Тбілісі сотні жителів і громадян, які приїхали з інших регіонів Грузії, провели протестну акцію, вимагаючи від влади виконання даних раніше обіцянок.

"Ми зібралися тут, щоб запитати у представників виконавчої та законодавчої влади, чому так запізнюється виконання даних ними обіцянок щодо відновлення справедливості в країні", – сказав журналістам один з організаторів акції Юрій Вазагашвілі, чийого сина, Зураба поліцейські вбили прямо на вулиці в центрі Тбілісі. Тепер Юрій Вазагашвілі створив неурядову організацію "Врятуй життя".

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

На площі перед парламентом учасники акції на знак протесту спалили опудала чинного президента Грузії Михайла Саакашвілі та кандидата у президенти від "Єдиного національного руху", лідера парламентської меншості Давида Бакрадзе. Разом з ними у вогонь кинули і фотографії представників нацруху, а також осіб, які займали політичні посади в колишній владі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На акції в Тбілісі спалили опудало Саакашвілі (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: