fbpx
Новини світу

У російських потягах далекого прямування транслюватимуться просвітницькі радіопередачі

У російських потягах далекого прямування здавна транслюються радіопередачі. В основному, це новинні репортажі та музичний контент. Тепер в поїздах далекого прямування також звучатимуть записи передач з проекту «Світ. Людина. Слово», що розповідають про християнство, а також містять історичні та філософські матеріали.

Продюсер проекту – оглядач «Радіо Росії» Людмила Борзяк – розповіла, що пасажири зможуть почути розповіді про життя святих княгині Ольги та князя Володимира, мислителів Фалеса і Плінія, імператора Марка Аврелія, про винахід бронепоїзда, бронемотовагона і скальпеля СС -24, а також багато інших передач просвітницького характеру. Слухачам розкажуть про походження таких понять, як «золотий тілець», «лепта», «заритий талант», повідають про події, що відбувалися в перше століття християнства.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Всі тексти для циклу «Світ. Людина. Слово» написали провідні російські історики, публіцисти та богослови. Подібні передачі транслюватимуть більш ніж в 200 пасажирських поїздах далекого прямування.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: