fbpx
Інновації

Russia Arms Expo-2013 завершує свою роботу

 Сьогодні, 28 вересня, Міжнародна виставка озброєнь Russia Arms Expo – 2013, яка була відкрита 25 вересня о Нижньому Тагілі, завершує свою роботу.

 У виставці цього року брало участь більш ніж 400 експонентів з 50 країн з усього світу. Основну увагу, як і очікувалося, привернув до себе генеральний організатор – «Уралвагонзавод». Корпорацією було представлено 15 одиниць зразків модернізованої військової техніки, а також інновації, зокрема, засекречена платформа танка майбутнього «Армата» і широко анонсована заступником голови уряду Дмитром Рогозіним бойова машина підтримки танків БМПТ -72 («Термінатор – 2»).

 Через високу секретність розробки універсальна танкова платформа «Армата» була показана тільки першим особам Росії. На озброєння російської армії прийняття танка планується на рубежі 2014-2015 років.

 «Те, що мені показали в закритій частині, не можна розповідати. Було показано, безумовно, дуже багато цікавого, і частину з того цікавого, що я бачив, сподіваюся, можна буде побачити під час параду Перемоги у зв’язку з 70 – річним ювілеєм закінчення Великої Вітчизняної війни – тобто в 2015 році», – заявив з підсумками відвідування виставки прем’єр – міністр РФ Дмитро Медведєв.

Russia Arms EXPO 2013: Інтерв’ю Дмитра Рогозіна (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: