Цискарідзе повернеться у Большой театр, щоб ще раз попрощатися з глядачами

Як повідомило напередодні джерело, близьке до керівництва Большого театру, туди найближчим часом повернеться екс-прем’єр Микола Цискарідзе. Правда, йдеться лише про те, що танцюристу дадуть можливість попрощатися з публікою театру, що він зробить, взявши участь у балеті "Лускунчик".

Цю ж інформацію пізніше підтвердив і генеральний директор ДАБТа Володимир Урін. "Я був би радий дати можливість Миколі Цискарідзе попрощатися з публікою Большого, виступивши на його сцені в спектаклі "Лускунчик". Це нормальна міжнародна практика, так роблять у всіх знаменитих театрах світу, – пояснив Урін. – Остаточного рішення зараз немає, поки ведуться переговори, обговорюються різні організаційні питання".

Нагадаємо, що влітку цього року закінчилися контракти ДАБТ з Цискарідзе, і колишнє керівництво театру після низки скандалів, ініційованих знаменитим танцюристом, не стало укладати нових. І хоча на зміну колишньому директору Анатолію Іксанову прийшов новий – Володимир Урін, ситуація залишається незмінною.

Related Post

"Урін не самовбивця, він розуміє, що повернути зараз Цискарідзе – значить налаштувати проти себе більшу частину трупи", – заявило обізнане джерело, додавши, що у Цискарідзе досить багато високих покровителів, однак трупа театру проти його повернення.

Цискарідзе повернеться у Большой театр, щоб ще раз попрощатися з глядачами (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment