fbpx
Економіка

«Кузьмін дійсно подав у відставку», – Кармазін

 Керівник партії «Захисників вітчизни», народний депутат України 6 – го скликання Юрій Кармазін підтвердив інформацію про те, що перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін дійсно подав у відставку.

 За словами Юрія Кармазіна, Ренат Кузьмін подав у відставку через те, що йому не дали очолити Службу безпеки України або Національне бюро розслідувань. Екс – нардеп упевнений в тому, що весь «інформаційний шум» від Рената Кузьміна потрібно розглядати тільки «в політичній площині».

 «Коли я отримав всю цю інформацію зі ЗМІ, то подзвонив у Генеральну прокуратуру своїм друзям. Від них я отримав відповідь, що, за їх інформацією, начебто так стояло питання, і зараз очікується команда Януковича. Президент же був відсутній на той момент – був у Сполучених Штатах Америки», – підкреслив Кузьмін.

 За його словами, Ренат Кузьмін раніше планував очолити Службу безпеки або Національне бюро розслідувань. Однак це чомусь не склалося.

 «Можливо, це пов’язано з тим, що заяви Кузьміна – це нагадування про себе», – міркує політик.

 Крім того, Юрій Кармазін зазначив, що переслідуючи особисті цілі, Ренат Кузьмін спеціально вводить українську громадськість в оману некоректними юридичними заявами, трактуючи неправильно норми Кримінально – процесуального Кодексу.

 Зокрема, в заяві Кузьміна про 24 – и порушені справи проти екс – прем’єра Юлії Тимошенко політик побачив натяк на велике кримінальне провадження у справі про розтрату коштів «Родовід банку». Нагадаємо, що про 24 – и справах проти Тимошенко заступник генпрокурора заявив вчора.

 На підтвердження своїх слів, Юрій Кармазін додав, що весь інформаційний шум, створюваний Ренатом Кузьміним, в черговий раз підтверджує його прагнення стати народним депутатом України і ввійти в політичну партію.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: