fbpx
Футбол

«Дніпро» – «Чорноморець»: битва за друге місце в УПЛ, а, можливо, і за перше

 Сьогодні стартує 11 – й тур УПЛ, центральним матчем якого буде гра у Дніпропетровську, де «Дніпро» прийме одеський «Чорноморець». Матч «Дніпро» – «Чорноморець» розпочнеться о 19:30, а пряма трансляція поєдинку запланована на телеканалі «2 +2». Розсудить дніпропетровський і одеський клуби львів’янин Юрій Можаровський.

 Навряд чи хтось міг припустити перед стартом сезону-2013/2014 в УПЛ, що після десяти зіграних турів 2-3 -і місця в турнірній таблиці будуть ділити один з одним «Дніпро» і «Чорноморець». Якась незвична відсутність у першій трійці УПЛ «Шахтаря» і київського «Динамо». І, якщо від «Дніпра» боротьби за високі місця можна було очікувати, то "Чорноморець", який почав дивувати всіх ще в минулому сезоні, продовжує робити це і в сезоні поточному. Одеський клуб грає на трьох фронтах, і, як бачимо, сили у цієї команди є. Найцікавіше те, що «Чорноморець», який грає у внутрішньому чемпіонаті, в груповому раунді Ліги Європи і в національному кубку, щораз-то сильнішим і сильнішим. Головному тренеру одеського клубу Роману Григорчуку вдається успішно робити ротації складу, що дозволяє добувати результат у всіх турнірах.

 Встиг привчити до ротацій складу і наставник «Дніпра» Хуанде Рамос. Правда, гру «Дніпра» в деяких матчах складно назвати впевненою, але результат є, а коли треба (наприклад, поєдинок з «Шахтарем»), «Дніпро» грає просто чудово. Якщо так піде і далі, то можна чекати від «Дніпра» та «Чорноморця» нав’язування боротьби «Металісту», «Шахтарю» і, можливо, «Динамо», за місця в турнірній таблиці УПЛ, що дають право грати в Лізі чемпіонів.

 До сьогоднішнього поєдинку «Дніпро» і «Чорноморець» підходять без великих проблем зі складами, а тому вболівальники вправі очікувати виходу на поле кращих з кращих. Матч важливий для обох команд. У «Дніпра» і «Чорноморця» зараз по 23 очки. Обидва клуби на три пункти відстають від лідера «Металіста» і на одне очко випереджають донецький "Шахтар", що йде четвертим. Як бачимо, ціна перемоги в сьогоднішньому матчі висока і тому боротьба на полі «Дніпро Арени» очікується неабияка.

 Фото: ua -football.com

Читайте також: