Чечетов: “ПР діє як європейська партія”

 Народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов в інтерв’ю телеканалу «TVI» заявив, що кандидатів від партії на виборах до п’яти проблемних округах будуть вибирати партійні організації на місцях.

 «У нашій партії рух йде знизу. Ми діємо як європейська партія, тому на проблемних округах депутатів обиратимуть партійні організації на місцях. Партія регіонів не буде діяти як опозиція, яка висуває своїх кандидатів зі столиці», – заявив Михайло Чечетов.

 Крім цього, народний депутат також підкреслив, що для Партії регіонів не є принциповим питання приналежності кандидата саме до їхньої партії.

 «Ми готові надати підтримку і безпартійним кандидатам. Якщо він розуміє ситуацію і якщо ми впевнені в тому, що він не буде в парламенті влаштовувати «поросячий вереск», то він отримає нашу підтримку», – додав регіонал.

Related Post

 Нагадаємо, що 15 грудня відбудуться повторні вибори в 5 проблемних округах. Депутати Верховної Ради підтримали законопроект, який був внесений Давидом Жванією. Відзначимо, що «за» проголосував 371 депутат з 405: 185 регіоналів, 67 представників «Батьківщини», 34 депутати від «УДАРу», 31 депутат від «Свободи», 31 комуніст, і 23 позафракційних депутати.

 Даний законопроект передбачає, що 15 грудня в округах № 223 – Шевченківський район Києва, № 94 – Київська область, № 132 – Миколаївська область, № 194, № 197 – Черкаська область пройде повторний етап виборів.

 Відзначимо, що лідери опозиції Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок офіційно представили кандидатів від своїх політичний організацій. Таким чином, за 223 – м округом балотуватиметься Юрій Левченко, за 132 – м – Аркадій Корнацій, за 194 – м – Микола Булатецький, Романюк – за 94- м, і за 197- м – Леонід Даценко.

 За матеріалами: tvi.ua

Leave a Comment