У 10 клініках Києва включили опалення

 «Київенерго» розпочало підключення столичних лікувальних закладів та пологових будинків до централізованого опалення за їх заявками. Станом на 27 вересня до опалення вже підключено 8 лікарняних установ та 2 пологових будинки. Відповідну інформацію УНН надали в прес -службі «Київенерго».

Підключення відбувається при подачі відповідної заявки керівника установи в «Київенерго» і готовності внутрішньобудинкових мереж споживача.

«На сьогодні «Київенерго» технологічно готове до початку опалювального сезону. Враховуючи занадто холодну, як для вересня погоду ми вже здійснюємо підключення споживачів до тепла за їх заявками», – зазначив генеральний директор «Київенерго» Олександр Фоменко.

Підключення будинків здійснюється згідно з графіком на підставі розпорядження КМДА. Підключення споживачів здійснюватиметься, як і в попередні роки, протягом тижня поетапно у всіх районах столиці.

Related Post

Фоменко нагадав, що необхідною умовою своєчасного початку опалювального сезону є також готовність внутрішньобудинкових систем споживачів та наявність необхідних лімітів газу від НАК «Нафтогаз України».

Нагадаємо, згідно з розпорядженням КМДА, столична влада прийняла рішення розпочати опалювальний сезон у Києві з 30 вересня. Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи. Спочатку тепло буде подано в дитячі садки, учбові заклади з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальних закладів. Потім – у загальноосвітні навчальні заклади за заявками їх керівників. Після цього включать опалення і в житлових будинках, адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками їх керівників).

Джерело: УНН 

Leave a Comment