fbpx
Економіка

Олександр Ярославський вважає інвестиції в Україну найпривабливішими

 Бізнесмен Олександр Ярославський, активи якого об’єднані в холдинг DCH, як і раніше вважає інвестиції в Україну найпривабливішими для себе.

 "Я буду вкладати в Україну", – сказав він агентству "Інтерфакс – Україна".

 Коментуючи нещодавнє рішення про розвиток авіакомпанії "Авіалінії Харкова" на тлі недавнього банкрутства "АероСвіту" і "Донбасаеро", бізнесмен зазначив: "Ми завжди робимо несподівані речі".

 "Справа не в секторі, а в мізках. За наявності мізків може бути все", – додав він, відповідаючи на запитання, які ще сектори він вважає привабливими для вкладень.

 О.Ярославському важко прокоментувати повідомлення девелоперської компанії "XXI Століття" про проблеми з виділенням їй фінансування акціонерами, одним з яких він є.

 "У нас немає ніяких питань, я не знаю, що сказало "XXI Століття", – зазначив бізнесмен.

 Він також повідомив, що має намір і далі розвивати нерудні активи, об’єднані в Українську гірничодобувну компанію (УГДК), яка вже управляє п’ятьма кар’єрами.

 Група DCH створена на базі активів О. Ярославського, що вийшов зі складу акціонерів УкрСіббанку в кінці 2010 року. У структуру активів DCH входять, зокрема, "XXI Століття", готель Kharkiv Palace, мережа ТРЦ "Караван", УГДК, Міжнародний аеропорт "Харків", авіаперевізник "Харківські авіалінії" і регбійний клуб "Олімп".

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: