fbpx
Шоу-бізнес

Валерія зіграла на роялі Чайковського

 Незважаючи на те, що у російської співачки Валерії вельми щільний гастрольний графік, все ж вона примудряється викроїти вільний час і з користю провести його. Зазвичай, під час гастролей по різних містах Валерія воліє відвідувати місцеві визначні пам’ятки. Востаннє вона побувала у будинку великого російського композитора Петра Ілліча Чайковського. Музей – садиба музиканта знаходиться в удмуртському місті Воткінську. Саме тут народився великий композитор і провів перші 8 років свого життя. У музеї – садибі композитора Петра Чайковського Валерія побувала разом зі своїм чоловіком, продюсером Йосипом Пригожиним.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Подружжя не тільки оглянули будинок і поринули в атмосферу минулого, але й стали безпосередніми його учасниками. Так, Валерія доторкнулась до рояля, на якому свого часу грав маленький Чайковський. Можливо, співачка навіть зіграла щось на ньому. У своєму Instagram Валерія опублікувала знімок, на якому вона зображена сидячою за роялем Чайковського, а за її спиною в цей час стоїть чоловік Йосип Пригожин.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Воткінськ. Музей – садиба П.І.Чайковського. На цьому роялі грав маленький Петя і складав свої перші мелодії», – прокоментувала знімок виконавиця.

Читайте також: