fbpx
Новини світу

Балі готується до фіналу «Міс світу – 2013»

Екзотичний індонезійський острів Балі готується прийняти у себе найкрасивіших дівчат планети. У суботу, 28 вересня, тут відбудеться фінал відомого конкурсу краси «Міс світу – 2013». Переглянути фінальне змагання у прямому ефірі зможуть жителі більше 180 держав. Варто відзначити, що цього року участь у конкурсі краси «Міс світу» беруть дівчата з 130 країн.

Вперше за всю історію конкурсу його організатори відмовилися від традиційного виходу красунь в бікіні. Таке рішення було прийнято, щоб не ображати почуття індонезійських мусульман – консерваторів. І дійсно, замість купальників учасниці «Міс світу» цього року демонстрували традиційні індонезійські саронгі – довгі полотна тканини, прикрашені етнічними візерунками.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Багато жителів Індонезії, дізнавшись, що на території їхньої країни буде проводитися «Міс світу», виступили проти такого рішення. Мусульмани впевнені, що даний конкурс носить аморальний характер і розбещує людей.

«Ми почали підготовку до проведення конкурсу більш ніж за рік – і все вже було зроблено. Нам довелося дуже нелегко, коли в поспіху довелося все перегравати на Балі, але ми впоралися з цим і впевнені в успіху. «Міс світу – 2013» – відмінна можливість для Індонезії продемонструвати світові красу своєї природи і культури», – розповіла засновниця та голова Miss Indonesia Organization Ліліана Танусудібьо.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Поки учасниці конкурсу «Міс світу – 2013» готуються до фінального бою, глядачі вже роблять ставки на переможницю конкурсу. Особливою популярністю користуються представниці Австралії, Білорусії, Бразилії, Данії, Індонезії, Іспанії, Кореї, Косово, Малайзії, Мексики, США, Туреччини, Філіппін та Японії.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: