fbpx
Кінотеатри

Ліндсей Лохан підвела режисера фільму “Каньйони”

Актриса Ліндсей Лохан відмовилася брати участь у рекламній кампанії фільму «Каньйони», в якому вона виконала головну роль. Режисер картини Пол Шредер, засмучений рішенням Лохан, опублікував у своєму Facebook обурене повідомлення.

За словами кінематографіста, виключно заради Ліндсей він погодився перенести європейську прем’єру «Каньйонів» з фестивалю в Локарно на Венеціанський кінофестиваль, навіть незважаючи на те, що цей кіноогляд проходить трохи пізніше. Актриса заявила, що не зможе приїхати в Локарно, так як проходить оздоровчий курс, і режисер відстрочив дату прем’єри фільму. Яке ж було розчарування всієї знімальної групи і шанувальників Лохан, коли і до Венеції вона не приїхала. Мало того, скандальна зірка категорично відмовилася від усіх фотосесій та інтерв’ю на підтримку фільму.

Шредер нагадав, що він запросив Ліндсей у свою картину у важку для неї хвилину, коли інші режисери відмовлялися з нею працювати. Співпрацювати з актрисою було складно, йому багато довелося стерпіти. І незважаючи на все це, Лохан відплатила йому такою чорною невдячністю.

"Каньйони" (відео): 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: