Лебедєв хоче нокаутувати Джонса і “витерти об нього ноги”

Російський боксер Денис Лебедєв виступив із заявою про те, що має намір особисто попросити Джильберто Мендозу (главу WBA) про скорочення терміну дискваліфікації Гільєрмо Джонса (Панама), для того щоб викликати панамця на бій і нокаутувати його за вживання допінгу.

"За те, що Джонс вживав допінг – а про це зараз вже можна говорити відкрито – я хотів би його нокаутувати і витерти об нього ноги. Я ніколи і нікому нічого поганого не бажав. Але цю людину я хочу покарати" – заявив Лебедєв.

Про результати розтину проби "В" Гільєрмо Джонса буде оголошено сьогодні. Якщо допінг-проба виявиться позитивною, панамському боксерові загрожує від 6 до 24 місяців дискваліфікації, а чемпіонський пояс повернеться до Дениса Лебедєва.

Related Post

Нагадаємо, 17 травня цього року Джонс технічним нокаутом в 11-му раунді здобув перемогу над Лебедєвим і відібрав у нього пояс чемпіона світу за версією WBA у ваговій категорії до 90,71 кг. Російський боксер в одному з перших раундів отримав розсічення брови, але незважаючи на це, самовіддано протримався майже до закінчення поєдинку, борючись практично наосліп.

Бій Лебедєв-Джонс. Кращі моменти (відео):

За матеріалами: newsru.com

Leave a Comment