fbpx
Футбол

РФПЛ 10-й тур. «Спартак», «Зеніт» і «Кубань» виграли свої матчі. ЦСКА зіграв внічию з “Анжи”

10-й тур РФПЛ проходить в середині тижня, і для деяких команд матчі десятого ігрового дня стануть справжнім випробуванням, адже далеко не всі клуби вміють грати через два дні на третій.

Стартував 10-й тур РФПЛ сьогодні чотирма поєдинками. Московський «Спартак» вдома з рахунком 3:2 обіграв «Краснодар». Цей матч вважався в 10-му турі одним з найцікавіших, і як виявилося, поєдинок виправдав очікування вболівальників. Пітерський «Зеніт» на виїзді розгромив «Крила Рад» 4:1, а «Кубань» вдома впевнено обіграла грозненський «Терек» з рахунком 3:1. Завершувало сьогоднішній ігровий день протистояння ЦСКА – «Анжи», в якому фаворитом вважався столичний клуб, однак ЦСКА не зміг виграти. Цей поєдинок завершився внічию – 0:0.

Продовжиться 10- й тур РФПЛ завтра, 26 вересня. У четвер зіграють:

«Томь» – «Волга»

«Амкар» – «Ростов»

«Урал» – «Локомотив»

«Рубін» – «Динамо» (Москва).

З усіх матчів четверга можна виділити поєдинок «Рубін» – «Динамо», оскільки обидва клуби претендують на високі місця в турнірній таблиці російської футбольної першості. На сьогоднішній день «Динамо» знаходиться на восьмому місці, а казанський «Рубін» на десятому. Команди розділяє лише одне очко, а займані ними позиції в турнірній таблиці РФПЛ – це явно не ті місця, на які розраховують як керівники команд, так і самі футболісти казанського і московського клубів.

Читайте також: