fbpx
Футбол

Перес: “Бейл міг опинитися в МЮ”

 Президент мадридського «Реала» Флорентіно Перес повідав деякі нюанси найгучнішого трансферу минулого міжсезоння. Зрозуміло, йдеться про перехід Гарета Бейла з «Тоттенхема» в мадридський «Реал».

«Лондонський клуб не хотів продавати свого лідера. Однак ми отримали інформацію про те, що « Манчестер Юнайтед» збирається придбати Бейла . Ми не стали зволікати і також зробили пропозицію по гравцю», – поділився Перес.

«Бейл ще дуже молодий. Він не раз висловлював зацікавленість у переході саме в наш клуб. Тому Бейл просив нас докласти максимум зусиль, щоб він поповнив наші лави. Щодо вартості , то вона не була завищеною. Ви вже бачили наші придбання, такі як Фігу, Бекхем, Зідан, Роналду. Незважаючи на той факт, що вартість гравців була дуже високою, клуб від цих трансферів отримав чималенький прибуток», – підсумував Флорентіно Перес.

Відзначимо, що на дані висловлювання президента «Реала» відреагував також і головний тренер «червоних дияволів» Девід Мойес .

«Якби я хотів придбати Бейла, я б вам не сказав про це. Давайте обговоримо тих гравців, яких є сенс обговорювати. Дане питання вже не актуальне», – заявив Мойес.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: