Колишній мер Києва взяв під опіку грузинських дітей і людей похилого віку

Колишній київський градоначальник Леонід Черновецький відкрив дитячий будинок у Тбілісі. Крім того, екс-мер Києва взяв під опіку 35 дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях, і виплачує їм щомісяця по 100 доларів, а також купує ліки, продукти, техніку, підручники та одяг.

Для будівництва дитячого будинку Черновецький орендував будівлю в центрі Тбілісі, зараз в інтернаті виховуються восьмеро дітей. Представники колишнього політика повідомляють, що він також має «велику програму щодо людей похилого віку» , наприклад, під опікою Черновецького перебувають 270 лежачих пацієнтів грузинських лікарень, він патронує самотніх літніх людей, надаючи пенсіонерам безкоштовне медичне обслуговування, доставляючи їм ліки та їжу.

Крім допомоги громадянам Грузії, екс-мер Києва фінансує український фонд «Соціальне партнерство», що підтримує осіб без певного місця проживання.

Related Post

Леонід Черновецький, займаючи пост київського градоначальника, отримав прізвисько «Льоня-Космос» за своє ексцентричну поведінку. Депутати Верховної Ради навіть наполягали на тому, щоб піддати його психіатричній експертизі.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment