fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Іраку проведена чергова серія терактів

 Як повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на інформацію місцевої влади, в провінції Кіркук в іракському Курдистані в результаті серії нападів бойовиків на урядові будівлі загинуло щонайменше 14 осіб, і є велика кількість поранених.

 Два заміновані автомобілі, які стояли  безпосередньо близько до поліцейських дільниць в місті Хавіджа, що знаходиться за 230 км від Багдада, були підірвані бойовиками в момент найбільшого скупчення людей на території. Після цього мінометного обстрілу бойовиків піддалася будівля поліцейського управління, яке знаходиться поруч з будівлею міської адміністрації.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 В даний момент ведеться перестрілка між бойовиками і поліцейськими. Працівниками силових відомств Іраку перекриті всі підступи до території, повітря пронизують звуки сирен невідкладної допомоги.

 Незважаючи на великі зусилля офіційної влади Іраку та міжнародної спільноти, країна, як і раніше, залишається зоною підвищеного терористичного ризику. З початку 2013 року, за даними ООН, вже більше 5 тис. осіб по всій території Іраку загинули внаслідок терористичних актів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: РИА Новости і ІТАР – ТАРС

Читайте також: