fbpx
Політика

«Батьківщина» визначилася з кандидатами на перевиборах

 У центральному штабі ВО «Батьківщина» відбулася нарада, на якій обговорювалося питання участі кандидатів у депутати від партії на повторних виборах, призначених на 15 листопада 2013 року. Зазначимо, що перевибори пройдуть в одномандатних «проблемних» округах.

 Прес – служба партії повідомляє, що на нараді були присутні депутати – висуванці від ВО «Батьківщина», які здобули перемогу на виборах у 2012 році: Леонід Даценко (197- й округ), Аркадій Корнацький (132- й округ) та Микола Булатецький (194 -й округ). На засідання партії не зміг приїхати Віктор Романюк (94- й округ), який змушений в даний момент перебувати за кордоном.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 За підсумками наради були призначені керівники штабів, які будуть відповідальними за виборчу кампанію кандидатів у народні депутати. Крім того, були визначені і затверджені ключові напрямки стратегії і тактики виборчої кампанії.

 Зазначимо, що на засіданні «Батьківщини» також було прийнято рішення звернутися в міжнародні організації з проханням направити в Україну на вибори міжнародних спостерігачів. Спостерігачів хочуть запросити на вибори в усі 5 одномандатних виборчих округів.

 Раніше повідомлялося, що Верховна Рада 5 вересня призначила на 15 грудня проведення повторних виборів народних депутатів України в 5 -ти мажоритарних округах – № 94 (м. Обухів, Київська область), № 132 (м. Первомайськ, Миколаївська область), № 194 та № 197 (Черкаська область) і № 225 (м. Київ, Шевченківський район).

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Нагадаємо, що 2012 році в п’яти одномандатних округах № 94, 194, 132, 197 і 223 перемогли кандидати від опозиції (Аркадій Корнацький, Віктор Романюк, Леонід Даценко, Микола Булатецький від «Батьківщини», а також Юрій Левченко від «Свободи». Цей факт підтверджений протоколами, які були видані кандидатам. Однак у ЦВК відмовилися встановлювати результати виборів у цих округах.

 За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: