Автор романів про агента 007 замінить “дівчат Бонда” на “жінок Бонда”

Офіційне право продовжити серію романів Яна Флемінга про пригоди Джеймса Бонда отримав британський письменник Вільям Бойд. Нова книга з майбутньої серії ось-ось з’явиться на прилавках, але сюжет її досі тримається в секреті. Єдине, про що розповів Вільям Бойд, так це про те, що він хоче змінити термін "дівчина Бонда" на термін "жінка Бонда".

"Я не в захваті від цього словосполучення", – відповів письменник на питання про «дівчат Бонда». Бойд має намір «олюднити» свого героя, зробити так, щоб «агентові 007» був потрібен не просто секс, а нормальні, серйозні відносини. Правда, що стосується інших « злегка негативних " якостей Джеймса Бонда, тут все залишиться як і раніше – супершпигун як і раніше буде палити і вживати спиртне.

Нагадаємо, термін "дівчина Бонда" досі використовувався для позначення численних подружок «агента 007», яких за піввікову історію «бондіани» набралося не менше п’ятдесяти. У Голлівуді навіть існувало повір’я про так зване «прокляття дівчини Бонда» – більшість актрис, які зіграли цю роль, більше не могли пробитися на великий екран в якості виконавиць головних ролей, а так і залишалися вічними учасницями масовки. Правда, бували й винятки: наприклад, Урсула Андресс, Джейн Сеймур, Єва Грін, Деніз Річардс зуміли надалі отримати не менш значимі ролі. А кар’єра актриси українського походження Ольги Куриленко навіть навпаки, пішла по висхідній. І все ж, таких щасливиць виявилося не більше 5-10 %, «прокляття дівчини Бонда» продовжує працювати. Можливо, з введенням нового терміна «жінки Бонда » ситуація докорінно зміниться, і виконавиці ролей в «бондіані» будуть буквально нарозхват у інших режисерів.

Related Post

Реліз нового роману про Джеймса Бонда під назвою "Соло" призначений на 26 вересня 2013 року.

Дівчата Джеймса Бонда (відео):

:

По материалам: lenta.ru

Leave a Comment